Danslektioner

Fredagar 19.30 – 21.00

 

Börja danskvällen med en inspirerande dropin-lektion utan extra kostnad! Varje lektion är fristående. Ingen partner eller föranmälan behövs. Kom de veckor som du har lust.

Varje lektion har ett särskild tema, t.ex. ”Dubbelsnurrar i bugg” eller ”Vänstervändningar i foxtrot” och alla som redan kan grunderna i dessa danser är då välkomna för att lära sig ännu mer. Ibland är lektionen anpassad för nybörjare och heter då t.ex. ”Grunderna i modern bugg”. Passa då på och ta med dina dansnyfikna vänner så att de får en intresseväckande introduktion!

Lektionerna leds av erfarna danslärare från Studio-K och brukar vara mycket uppskattade. Lektionstemat samt eventuella uppehåll finner du på Studio-Ks hemsida.

Inträdet, med eller utan danslektion, kostar detsamma dvs 180kr och betalas kontant till läraren. Efter lektionen är det bara att stanna kvar och dansa till kvällens dansband.

Observera att det är gemensamt insläpp kl. 19.30 och därefter stängs grindarna igen fram till 20.30 så kom i tid och vid försening ring 070-5436987.

Varmt välkommen!